Skip to main content

Om oss

Klubbnettside er et produkt levert av digitalbyrået Bonefish. Bonefish har over 15 års erfaring med utvikling, design, web og markedsføring. I tillegg er vi involvert i klubbarbeid i forskjellige verv. 

Digitalbyrå i ryggen

Vårt daglige arbeid med strategi, markedsføring og webutvikling for bedrifter gir klubber som bruker Klubbnettside en stor fordel. Med et profesjonelt digitalbyrå i ryggen vil din klubb få en partner som ikke bare drifter nettsiden din, men som også kan gi deg tips og råd om alt fra bildebruk og design, til gode digitale løsninger og markedsføringsstrategi. 

Hvem er vi

Personene i Bonefish har utdanning og arbeidserfaring innen salg, markedsføring, design, webutvikling, video, innholdsproduksjon og mer. Vi er et team av forskjellige personer som utfyller hverandre og som alle har bidratt på hver sin måte i utviklingen av Klubbnettside. 

Hvorfor vi laget Klubbnettside

Klubbnettside ble ikke laget som et kommersielt produkt. Vi bygget først og fremst Klubbnettside for å løse en gjentagende utfordring hos våre idrettslag; Det var for vanskelig å administrere nettsiden til klubben! Nettsiden ble neglisjert, og klubbens identitet, inspirasjon og info ble i stedet ferskvare i en gruppe på Facebook.

Innad i idrettslag og foreninger er det mange forskjellige kommunikasjonskanaler og tråder. Vårt mål med Klubbnettside er å hjelpe styret å ta tilbake den eksterne kommunikasjonskanalen. Talerøret som viser klubbens identitet, engasjement, samfunnsansvar og lokale samarbeidspartnere. Her skaper klubben sitt eget lille sted på Internett, hvor nyttig informasjon er lett tilgjengelig og interesserte kan få et innblikk i hva dere står for og driver med.

Revolusjonerende enkelt

Vi er ekstremt opptatt av brukervennlighet. En overveldende andel av besøk på klubbnettsider (75-90%) skjer på mobil. Klubbnettside er av den grunn ikke “mobiltilpasset”. Den er bygget på et mobil først-prinsipp, og deretter desktoptilpasset. Derfor mener vi at løsningen faktisk er verdens enkleste nettside for klubber og idrettslag. 

Det ligger mange timer, erfaring og gjennomtenkte idéer i bunn, slik at Klubbnettside skal tas i bruk med minimal eller ingen opplæring. Webløsningen videreutvikles kontinuerlig. Noen ganger småjusteringer, og andre ganger store utvidelser av funksjonalitet eller design. Det alle endringen har felles er at det blir enklere, raskere og smartere å bruke Klubbnettside.