Skip to main content

Lagoppsett

Skrevet 11. desember 2022

Lag/ undergrupper kan få tilgang til et eget “område” på Klubbnettside, der de kan skrive egne nyheter og oppdatere statisk info som:

  • Tittel
  • Hovedbilde
  • Fritekst
  • Kontaktperson(er)
  • Treningstider

Oppgaven til lagsiden

Lagsidens viktigste oppgave er å informere lokalsamfunnet og offentligheten om at de finnes. Potensielle medlemmer som vurderer å bli aktiv i klubben kan i værste fall finne oppdatert kontaktinfo og treningstider.

Egne nyheter

Klubbnettside er å enkelt å bruke at hvem som helst meg tilgang vil klare å publisere egne nyheter, uten opplæring. Alle lagnyheter legger seg automatisk på lagsiden og under hovekategorien som laget ligger under, hvis de har en egen nyhetsstrøm.

Lagnyhet på forsiden

Lagnyheter er en stor bidragsyter til mangfold av innhold på Klubbnettside. Faktisk, blant de fleste av våre klubber står lag, undergrupper og enkeltutøvere for over 50% av alle nyheter. Det eneste du med lagleder-tilgang trenger å gjøre for å få din nyhet vist på klubbens nettsides forside er å sette valget “Vises på forsiden” til “Ja”.

Tillit og ansvar

Å få tilgang til å bidra på klubbens nettside er en tillitserklæring. Du bør derfor ordlegge deg med omhu hvis du skriver nyheter, og ta hensyn til personvern eller rettigheter.