Skip to main content

La Klubbnettside erstatte dokumentet

Å lage et dokument via Microsoft Word eller lignende er raskt og enkelt for de som har tilgang og kunnskap til programvare og PC. Problemene starter når du deler et dokument eller bilde av dokumentet:

  1. Over 80% av besøkende til nettsiden ser den fra mobil. Ikke alle smarttelefoner har installert apper som kan åpne word doc eller PDF.
  2. Hvis leseren får åpnet dokumentet vil måten det presenteres variere fra enheten du ser det fra. Over 80% vil i beste fall vil du se hele dokumentet i fullskjerm på en 6” skjerm eller mindre. Tekst vil da være så liten at ingen vil kunne lese innholdet uten å forstørre dokumentet, noe som heller ikke er en optimalt.
  3. Bilder av dokumenter kan i tillegg til punkt 2, også være uskarpe på grunn av redusert kvalitet på bildet.

Et bedre alternativ

Bruk heller Klubbnettside til å lage ditt “dokument”. Med ferdig stilet tittel og hovedbilde på plass, fortsetter du å lage alt innholdet du trenger under “Hovedtekst”. Her finner du de fleste alternativene du kjenner fra f.eks. Word. I det du lagrer ligger informasjonen tilgjengelig der du plasserte den. Nå gjenstår det bare å dele det du har laget. Her er noen fordeler med å gjøre det på denne måten:

  1. Du kan publisere fra hvor som helst, via hvilken som helst smarttelefon eller PC, uten noen ekstra app.
  2. Rutiner for publisering blir lik for alle.
  3. Innholdet vises like godt eller bedre fra mobil.
  4. Ingen ekstra apper trengs for å lese innholdet.
  5. Innholdet du publiserer kan finnes via Klubbnettside sin søkefunksjon.
  6. Google kan prioritere skrevet tekst, ikke bilder av tekst.