Skip to main content

Deling på Facebook

Skrevet 18. desember 2022

Klubbnettside og Facebook er bestevenner. Klubbnettside gir klubben identitet, kontroll på eget innhold og lar alle kunne finne informasjonen de trenger. Facebook gir muligheter for varsling og interaksjon som skaper tillit og engasjement.

Har du skrevet en nyhet eller en statisk underside på Klubbnettside og ønsker at den skal få litt oppmerksomhet, deler du den den sosiale kanalen som passer best. Du deler innhold fra Klubbnettside på Facebook på to måter:

Deleknappen

Vi har bygget inn en dedikert deleknapp som vises nederst på alle nyheter og undersider. Klikker du på den åpnes et Facebook “delevindu” der innholdet blir knyttet til et innlegg via den kontoen din nettleser er logget inn med. Der kan du legge til en egen setning før du deler.

Lim inn manuelt

Alternativet er å først kopiere webadressen til innholdet og deretter lime inn webadressen i et nytt innlegg på Facebook. I begge alternativ vil Facebook lenke opp hovedbildet, tittel og første del av innledningen. Det er ikke alltid det vises før du klikker publiser på Facebook.

Er du ikke på Facebook?

Er du en av de som ikke ønsker å bli presset til å bli en del av et digitalt nettverk for å kunne få med deg hva som skjer i klubben din? Du er ikke alene. Dette er en av hovedårsakene til at vi bygget Klubbnettside - en nettsideløsning som er så enkel å dele innhold via, at klubben evner å opprettholde en infoflyt til medlemmer og foresatte med ingen eller minimal opplæring.