Skip to main content
Hvorfor skal klubben ha en nettside når du kan bruke Facebook?

Hvorfor skal klubben ha en nettside når du kan bruke Facebook?

Tradisjonelt ser mange på en nettside som et nødvendig onde, og holder seg til Facebook. Hos klubber er det som regel én eller få personer som administrerer nettsiden. Selv om nettsiden teknisk sett er åpen for at flere kan bruke den, blir den ikke brukt fordi den er ALT for komplisert og viktigst av alt; tar for lang tid.

Så hva skjer? Støtteapparatet rømmer til sosiale medier. Ja, Facebook er som regel enklere enn en nettside, og de fleste er på appen opptil flere ganger daglig.

Men, la oss se dette fra leserens side. Spillere, foresatte og klubbens følgere, og la oss ikke glemme klubbens sponsorer.

Hva trenger de av informasjon?

  • Treningstider
  • Informasjon om cuper, dugnader osv
  • Kontaktinformasjon
  • Informasjon om medlemskontigent

Kontaktinformasjon ligger som regel inne på klubbens nåværende side, men på grunn av den tekniske terskelen er den kanskje ikke oppdatert siden 2010… Det er lettere å legge ut denne typen informasjon på Facebook. Men, det som er enklest for deg, er ikke nødvendigvis enkelt for alle andre.

Vanskelig å finne og sortere informasjon

Hvor lenge er et innlegg på Facebook synlig, og enda viktigere, hvor enkelt er det å finne tilbake til det laglederen skrev for 3 uker siden da dere først startet å planlegge cupen? Et innlegg begraves raskt mellom nye innlegg og kommentarer, og innen cupen faktisk starter, har lagleder trolig skrevet to-tre innlegg til om samme tema. Nå sitter foreldrene til Sander og lurer på noe de leste i et innlegg for noen uker siden. De vil slite med å finne tilbake til viktig info som ble postet.

Bruk sosiale medier til det de er best på

Sosiale medier er et viktig og helt nødvendig verktøy for klubber. Utnytt deres unikhet og evne til å engasjere, men sørg for at alt originalinnhold bor på klubbens nettside. Så snart innholdet er lagt inn deles dette i passende sosiale kanaler.

Andre ting du ikke kan bruke Facebook til:

  • Sponsorprofilering
  • Presentere klubbens identitet i form av farger og logo
  • Egne lagsider med kontaktinfo og treningstider
  • Statisk informasjon om styret, dugnader, cuper etc

Klubbnettside er ikke som alle andre

Mange av våre kunder har kommet til oss med en oppfatning av hva en nettside er. Det er derfor viktig for oss at du får prøve nettsiden selv for å oppdage en helt ny verden. Vi tilbyr derfor helt gratis, uforpliktende prøveperiode på løsningen.

Klubbnettside vil endre bruksmønsteret til klubben. Flere bidrar fordi det er enkelt, og klubben får selv kontroll på alt av innhold. Vi kan hjelpe med kjøreregler som sørger for riktig bruk av de forskjellige verktøyene klubben bruker.

Klubbnettside er laget med mobilvennlighet som førsteprioritet, da vi av erfaring vet at langt over halvparten av besøkende leser klubbsiden på mobil.

Klubben får eget app-ikon

Ved å lage snarvei til nettsiden fra hjemskjermen på mobilen er det like kjapt å komme seg inn til klubbnettsiden som til Facebook. Dere får med et app-ikon som automatisk vil bli snarveien, og den mobilvennlige nettsiden vil føles like naturlig som en app.

Er du interessert i å prøve Klubbnettside?

Er du lei av den gamle, knotete nettsiden og klar for å prøve noe nytt som samhandler perfekt med Facebook? Du må nesten teste selv for å skjønne hvor enkelt det er. Fyll ut skjemaet på denne siden for å motta en prøveperiode som er helt gratis og uforpliktende.