Skip to main content
Har du gått over til KlubbAdmin og sliter med nettsiden?

Har du gått over til KlubbAdmin og sliter med nettsiden?

Innrapportering av medlemstall 

I år må alle idrettsklubber rapportere inn sine medlemstall gjennom KlubbAdmin. Før kunne man gjøre dette via forskjellige systemer, men dette har NIF nå strammet inn. Du er nå nødt til å bruke KlubbAdmin eller et NIF-godkjent medlemsregister.

Mange bytter til KlubbAdmin

Dette har ført til at mange må bytte medlemsregister i disse dager. Mange tilbydere av medlemsregister har nettside som en gratis tilleggsfunksjon. 

Denne nettsiden er som ofte bare laget som et ekstra verktøy for klubben, men som ingen verken liker eller greier å bruke. Mange av de som har gått over til Klubbnettside har faktisk sagt at dette er grunnen. Når man lager et alt-i-ett-system er det sjelden at alle funksjoner er like bra.

Klubbnettside - revolusjonerende enkel

Vi har valgt å holde Klubbnettside som en helt frittstående nettside. På den måten fungerer den perfekt til akkurat det den skal. Den er laget med hensikten å gjøre det enklest mulig for deg som skal administrere siden, og du trenger ingen opplæring.

Her er noen av tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder:

«Klubbnettside er et flott verktøy for alle som ønsker seg en enkel og oversiktlig nettside. Anbefales!»

Jan Ragnvald Eide
Informasjonsansvarlig Elnesvågen og Omegn Idrettslag

"En hjemmeside skal være levende og det forutsetter at det er enkelt å være redaktør og bidragsyter på innhold. Dette har Klubbnettside løst på en elegant og smart måte. Løsningen er enkel, hjemmesiden får et smakfullt, brukervennlig og oversiktlig utseende. 

Siden lar seg administrere og redigere enkelt både via mobil og PC. Denne løsningen var akkurat den jeg var ute etter da Støren sportsklubb skulle bygge opp ny hjemmeside, og hjelpen fra Klubbnettside har vært enestående! Gjengen bak er fremtidsrettet, kan det de driver med og ikke minst, de vet hva det å drive en klubb innebærer. 

Vi anbefaler alle å se på løsningen, jeg er overbevist om at du får smaken på dette.”

Håvard Melby
Leder Støren Sportsklubb 

Gratis prøveperiode

Du kan få en gratis og uforpliktende prøveperiode på Klubbnettside. Vi setter opp en nettside med klubbens logo, farger og en enkel menystruktur. Så kan du teste om dette er noe for deg.
Les mer og send inn info her: https://klubbnettside.no/prov-klubbnettside-gratis

En smart og enkel klubbnettside som alle vil like å bruke!