Hvorfor skal klubben ha en nettside når du kan bruke Facebook?

Tradisjonelt ser mange på en nettside som et nødvendig onde, og holder seg til Facebook. Hos klubber er det som regel én eller få personer som administrerer nettsiden. Selv om nettsiden teknisk sett er åpen for at flere kan bruke den, blir den ikke brukt fordi den er ALT for komplisert og viktigst av alt; tar for lang tid.

Les mer

Vi skal på Håndballforum

Vi forbereder oss til deltagelse på Håndballforum Molde som arrangeres 9.-10. september. Der vil vi snakke om hvordan du best kommuniserer med medlemmer og foresatte gjennom riktig valg av klubbnettside og gode rutiner. Vi vil være tilgjengelig gjennom hele arrangementet til og med avreise søndag. Vi gleder oss!

Les mer

På tide med ny klubbnettside?

Mange klubber i Norge sliter med klubbnettsidene sine. Det starter ofte som en fin side, men med en gang klubben selv legger til menyer og andre elementer, går det skeis...

Les mer

Lagsider som er lett å administrere

Hver lagleder har tilgang til sitt lag, og kan dermed oppdatere informasjon om nye treningstider/kontaktpersoner raskt både fra mobil og desktop. Dermed slipper det å gå innom nettsideansvarlig før oppdateringen kommer.

Les mer

Klubbnettside.no