Skip to main content

Adgangskontroll

Skrevet 19. desember 2022

Klubbnettside gir klubben tilgang til tre typer tilgangsnivåer. Dette gjør at alle med en form for ansvar i klubben være med å bidra til hvordan klubben, grupper, grener og enkeltutøvere blir presentert.

Styret - superbruker

Styret har normalt tilgang til alt på nettsiden. De kan skape, endre og slette hva de vil, når de vil - rett fra mobilen.

Gruppe - kategorisjef

Har du ansvaret for fotballgruppa eller bredde-delen i en fotballklubb? Kanskje du er ansvarlig for klubbhuset eller det årlige arrangementet? Da kan du få tilgang til din egen katagori i hovedmenyen og vil kun se egne nyheter, undersider, meny og ev. lag/undergrupper du har satt opp.

Lag/undergruppe - lagleder

Er du en enkeltutøver, et lag eller en eller annen form for undergruppe som ønsker ditt eget talerør på klubbens nettside? Da kan du få tilgang til egne nyheter + en statisk infoside. Nyhetene du skriver vil også vises under tilhørende kategori/gruppe og du får valget om den skal vises på klubbens forside.

De fleste som bidrar med innhold via Klubbnettsider har denne type tilgang. Få valg, enkelt vedlikehold og lynrask publisering av innhold rett fra mobilens nettleser.